Σχετικά με την Pakelo
Τι είναι αυτό που κάνει ένα προϊόν να ξεχωρίζει; Είναι ασφαλώς η ποιότητα. Η εταιρεία Pakelo έχοντας ως θεμελιώδη αρχή την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, δραστηριοποιείται στην παραγωγή λιπαντικών ελαιών που υπερέχουν. Για να το πετύχει αυτό έχει επενδύσει στη συστηματική έρευνα, στο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και στα σύγχρονα μηχανήματά της που εστιάζουν στις λεπτομέρειες ώστε να αναπτύξουν λιπαντικά είδη για πελάτες που απαιτούν υψηλή απόδοση ποιότητας. Ωστόσο, η εμπειρία, το ταλέντο και οι δεξιότητές της επαρκούν για να φτάσει εκεί όπου οι άλλοι δεν τολμούν και να κάνει την διαφορά. Η φαντασία, η έμπνευση και η αποφασιστικότητα είναι τα προσθετικά γνωρίσματα που διακρίνουν την εταιρεία Pakelo από όλες τις άλλες.

 

Η εταιρεία Pakelo ιδρύθηκε από τον Ιταλό Rino Polacco το 1930 στο San Bonifacio (Βερόνα) της Ιταλίας , και ακολουθώντας αξίες, όπως το πάθος για την τελειότητα και την πειθαρχία μιας οικογενειακής επιχείρησης, έχει φτάσει πλέον στην τρίτη γενιά της. Βασική δραστηριότητα της Pakelo είναι η παραγωγή υψηλής τεχνολογικής ποιότητας λιπαντικών για μια ευρεία ποικιλία χρήσεων, όπως σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, λεωφορεία, σκάφη, χωματουργικά μηχανήματα αλλά και σε τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, εφαρμόζοντας πάντοτε την πιο προηγμένη χημική τεχνολογία.

 

Η Pakelo έχει αποδειχθεί ως ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης πολλών γνωστών κατασκευαστών αυτοκινήτων και αγωνιστικών ομάδων, που έχει πετύχει σημαντικές αναγνωρίσεις σε διεθνή κλίμακα, χάρη στην παροχή συμβουλών και την τεχνική υποστήριξη. Τα προϊόντα μας είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του κινητήρα, την βιωσιμότητα και την προστασία του, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες.